امام روی یک صندلی نشستند و چند جمله درباره برچیده شدن نظام طاغوتی سخنانی فرمودند، آنگاه به من نگاه کرد و فرمود: آیا وقت اذان شده؟ گفتم بله، الان وقت اذان است. امام یک مرتبه سخن خود را قطع کرد و بدون خداحافظی از کرسی پایین آمد.
در روز اول اردیبهشت ۱۳۵۹، چند روز پس از طرح بحثهایی پیرامون تعطیلی دانشگاهها و «انقلاب فرهنگی»، حضرت امام خمینی طی سخنانی بر لزوم اسلامی شدن دانشگاهها تاکید کرد.
یک مبارز علیه رژیم شاهنشاهی و محقق گفت: آیتالله پسندیده روایت کرد من همان وقتها به تهران آمده بودم و از سرلشکر نصیری رئیس شهربانی خواستم به دیدار حضرت امام بروم. موافقت کرد و من برای دیدن ایشان به همراه رئیس پادگان به عشرتآباد رفتم.
رهبر فقید انقلاب، ماهها پیش از بهمن سال 57 اطمینانی عجیب به پیروزی جنبش رژیم داشت و میفرمود: «شاه، رفتنی است، به فکر روزها و اقتضائات پس از پیروزی باشید» و این در حالی است که هنوز هیبت و هیمنه رژیم، شکسته نشده بود!
امام خمینی پس از اقامه نماز در کف هواپیما، روی دو پتو با آرامش خوابیدند این در حالی بود که همه علاقمندان، دوستداران و نزدیکان ایشان، نگران انجام این پرواز بودند.
پس از سخنرانی امام خمینی در رابطه با قانون کاپیتولاسیون و هراس حکومت از تکرار حماسه پانزده خرداد رژیم تصمیم بر تبعید ایشان میگیرد و در شب 13 آبان خانه ایشان را با صدها کماندو و چترباز مسلح محاصره نموده و پس از دستگیری ایشان را به تهران منتقل مینماید و مستقیما به فرودگاه مهرآباد میبرند و از آنجا با هواپیما به ترکیه منتقل نمودند...
علیهذا هر چند نامبرده سوابق قبیح ندارد، لیکن نظر به اینکه چندین برگ اعلامیه روی میز داخل مغازهاش بوده و به قرار اظهار خودش عکس آقای خمینی را هم پشت شیشههای مغازهاش نصب کرده بوده است
روزنامهی «ایندیپندنت» در 27 آذر 1368، با چاپ عکس بزرگی در صفحهی اول خود، صحنهای از یک مسجد در شمال شرقی لندن را به نمایش گذاشت و زیر آن نوشت: این یکی از هزاران مسجدی است که در آن تمامی حاضران در مسجد به نشانهی تأیید فرمان صادره از سوی امام خمینی (ره) مبنی بر مرگ رشدی، دستهای خود را بلند کردهاند.
رضا مقصودی گفت: خبرنگاران به دنبال روابط عمومی امام برای ارتباط گیری بودند. وقتی خبرنگاران تنها با چند کاست و یک ضبط صوت مواجه شدند، متعحب بودند. آنها به دنبال پرسنل دفتر امام بودند.
امروز نیز به برکت مجاهدتهای «اویس خمینی» بوی خوش اندیشههای اسلام ناب از یمن به مشام میرسد. حسین الحوثی (انصارالله) بعد از رحلت امام خمینی(ره) مدت کوتاهی را در ایران به سر برد. او چنان شیفته و متأثر از اندیشه و آثار امام بود که در تمامی سخنرانیهایش، نام و یاد ایشان را احیا کرد.
در این کتاب تلاش افراد نزدیک امام به پایان دادن جنگ به خوبی تصویر شده و مخاطب را با این موضوع آشنا میسازد. افرادی که خود را یار امام میدانند در دوران جنگ از هیچ اقدامی برای مقابله با نظر امام مبنی بر «جنگ جنگ تا پیروزی» دریغ نکردند و حتی گاهی این مخالفت را در حضور امام نیز ابراز داشتهاند.
میگفت اخیراً سناتور علی دشتی از آقای مهندس شریف امامی رئیس مجلس سنا درخواست نموده که از قول او به شرف عرض اعلیحضرت همایون شاهنشاه برساند. اوامری صادر فرمایند که آیتالله خمینی از زندان آزاد شود زیرا به مصلحت میباشد و چون دشتی درباره درخواست خود اصرار ورزیده لذا مهندس شریف امامی موضوع را به شرف عرض رسانیده و لیکن مورد موافقت شاهنشاه قرار نگرفته است....